Skip to content

Wie ben ik

Boyana Gabraail-Kass Hanna

Mijn naam is Boyana Gabraail-Kass Hanna, opgegroeid in Enschede en voor de studie Mondzorgkunde verhuisd naar de Randstad. Na een aantal leuke jaren in het westen is het tijd om terug te keren naar mijn fijne en vertrouwde omgeving, tijd om thuis te komen. Deze wens heb ik kunnen combineren met een droom, namelijk het starten van een eigen mondzorgpraktijk.

In 2015 ben ik met succes afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als Mondzorgkundige en daarna heb ik de post-HBO opleiding Parodontologie en onder andere de cursus Stralingsbescherming Tandheelkunde afgerond. Inmiddels heb ik ervaring opgedaan bij verschillende praktijken en onderzoeksinstellingen, zoals het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) in Amsterdam en de Parodontologie Praktijk Twente (PPT) in Enschede. Bij de ACTA en de PPT heb ik patiënten behandeld met chronische ontstekingen van het tandvlees (parodontitis). Daarnaast heb ik bij verschillende algemene praktijken ervaring opgedaan in gebitsreinigingen, reinigen van implantaten, het bleken van tanden en het voorlichten/instrueren van volwassenen en kinderen. Tevens heb ik gewerkt met patiënten die angst hebben voor de tandarts en mondhygiënist, waarbij ik een vertrouwde omgeving creëer voor de patiënt om de angst en stress van een behandeling te voorkomen.

In de BIG-registratie ben ik te vinden onder nummer 19927391779.

Informatie Mondzorgpraktijk De Brug

Contact opnemen met Mondzorgpraktijk De Brug

Heeft u vragen, wilt u zich als nieuwe patiënt aanmelden of heeft u behoefte aan een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact op met Mondzorgpraktijk De Brug.